Over Plate

Meer met een krachtige en eigenwijze visie.

“Waarom maken jullie een concurrent van Wordpress?” of “Wat is de reden dat Plate geen open-source is” of “hoe kunnen jullie opboksen tegen de wereldwijd gebruikte websitebuilders?” Sinds we in 2014 starten met Plate hebben we deze vragen regelmatig op ons afgevuurd gekregen. Hier nemen we je graag mee in onze visie en beweegredenen.

Android vs iOS

Android vs iOS

Het eenvoudigste (maar niet het compleetste) voorbeeld om Plate te vergelijken met Wordpress is de tegenstelling tussen Android en iOS. Waar Google weinig restricties heeft voor developers om apps te maken, is dat bij Apple (iOS) anders. Menig developer voelt zich bij Android daarbij als een vis in het water. Je hebt namelijk alle vrijheid en je kunt snel iets maken en online zetten.

In tegenstelling tot Apple. Hier moet je bij het maken van je app voldoen aan de richtlijnen van Apple. De richtlijnen van Apple daarentegen zijn er om er voor te zorgen dat de apps altijd compatibel zijn met de updates in de besturingssystemen, foutloos werken en goed getest zijn om het hoge niveau wat Apple wil nastreven kan waarborgen.

Visie op platform

Visie op platform

Bij Plate geloven we sterk in een sterke basis onder je multi(site). En dat is in onze ogen niet een paar websites aan elkaar knopen door een integratie. Als je echt het verschil wil maken anno 2020 is data cruciaal. De data voor je ene merk is relevant voor het andere, om vergelijkingen te maken, lessen te leren en steeds meer te bereiken. En dus kun je alle websites aan elkaar gaan knopen en met de hand rapportages gaan maken, of je steekt tijd in het uitdenken van een sterke basis waarop je online succes gaat boeken. Door Plate als website platform te gebruiken kun je sneller websites bouwen met duurzame features dan de traditionele systemen zoals bijv. Wordpress.