Whitelabel CMS: wat zijn de voordelen?

Je kunt Plate als whitelabel CMS gebruiken voor je bedrijf. Wat zijn de voordelen van een whitelabel CMS?

1. Beheer je klanten centraal vanuit een dashboard

Binnen je whitelabelomgeving beheer jij al je klanten en hun websites vanuit een overzichtelijk dashboard. Je klanten geef jij eenvoudig toegang om hun eigen website te beheren. Als ze er even niet uitkomen, spring jij makkelijk bij.

2. Verzeker jezelf van maandelijkse omzet

Een whitelabel betekent vaste inkoopprijzen voor websites en de mogelijkheid om zelf je marge te bepalen. Je betaalt een vast bedrag per website per maand en kunt dit bedrag met een marge aan je klant doorverkopen. Zo bouw je maandelijks terugkerende omzet op.

3. Maak en verkoop je eigen thema’s

Met behulp van de Plate Themetool, de Plate templating engine en je eigen teksteditor bouw je in korte tijd gave en makkelijk te beheren thema’s voor je klanten. Je maakt zowel maatwerk als publieke thema’s. Publieke thema’s kunnen gebruikt worden door meerdere websites. Updates aan het bronthema kun je met één druk op de knop doorvoeren voor alle afgeleide websites van dat thema.

4. Maak razendsnel nieuwe websites vanuit je dashboard

Publieke thema’s die je maakt, worden beschikbaar in je dashboard. Selecteer een thema en binnen een paar tellen heb je een nieuwe website geladen, die je volledig drag and drop kunt bewerken. Je bespaart kostbare tijd!

5. Geen zorgen over updates meer

Wat is het pijnlijk als je vergeten bent om een plugin te updaten of als je je realiseert dat je voor elke website een afzonderlijk SSL/TLS-certificaat moet installeren. Met het whitelabel CMS van Plate zijn je kopzorgen verleden tijd. Wij voeren namelijk automatisch innovaties door die noodzakelijk zijn voor je klanten om online succesvol te zijn. Wij houden ontwikkelingen in de markt voor je in de gaten en passen die toe op je websites.

Interesse in Plate als whitelabel CMS voor je bedrijf? Ervaar de kracht van onze template engine en vraag een demo aan.

1 x per maand tips voor de ontwikkeling van je websites met Plate ontvangen?

Johannes Baas Gastheer

Weten wat Plate voor jou kan betekenen?

Blijf op de hoogte van nieuwe updates en features via onze nieuwsbrief