Websites modelleren of programmeren?

Voor veel bedrijven in de ‘websitebranche’ is het een herkenbaar probleem. Hoe vind je goed personeel die mooie en doordachte websites kunnen maken? Voor veel bedrijven betekent het dat ze terug moeten vallen op goede maar schaarse (en vaak dure) developers.

Waar vind je goede developers?

Maak maar eens een rondje langs de websites van gemiddelde website-aanbieder. Het barst er van de vacatures voor PHP-developers, of mensen die ervaring hebben met Wordpress of andere systemen om zo complexe websites te kunnen programmeren. Deze developers zijn schaars en prijzig.

De oplossing? Low-code websites bouwen

Maar als we eens eerlijk het doel van een website tegen het licht houden, komen we al snel tot de conclusie dat de boodschap, of de inhoud, belangrijker is dan de techniek. Met Plate bouw je inhoudsrijke websites, door te modelleren in plaats van te programmeren. Je bedenkt welke inhoud je wilt tonen op je website, maakt daar de inhoudstypes en inhoudsvelden voor, en je bent al een heel eind op weg. Uiteindelijk heb je vooral kennis van HTML en CSS nodig om met Plate inhoudsrijke websites te bouwen, waarvoor je bij andere content managementsystemen aan het programmeren geslagen zou zijn.

Bekijk de video hieronder om te zien hoe je met heel weinig technische acties wel veel inhoud en logica toevoegt aan een Plate website.

Ervaar de kracht van Plate

Wil je ervaren hoe je met Plate een uitgebreide website ontwikkelt, zonder echt te hoeven programmeren? Maak een demo aan. Meer weten over Plate? Stuur me gerust een mailtje!

1 x per maand tips voor de ontwikkeling van je websites met Plate ontvangen?

Pieter Versloot Gastheer

Weten wat Plate voor jou kan betekenen?

Blijf op de hoogte van nieuwe updates en features via onze nieuwsbrief