HTTPS voor je websites zonder zorgen

Hebben jouw klanten nog steeds geen HTTPS-certificaat? Tijd om daar wat aan te doen. Google Chrome heeft 24 juli namelijk een nieuwe update doorgevoerd aan de browser: alle websites zonder HTTPS krijgen de melding ‘Niet beveiligd’ voor de URL staan. Als je Plate gebruikt, heb je daar gelukkig geen last van.

Gratis HTTPS

Alle websites die op Plate worden ontwikkeld, krijgen een paar dagen na livegang een gratis HTTPS-certificaat. Wij hebben dit volledig geautomatiseerd, zodat jij geen tijd kwijt bent met het aanvragen en installeren van een certificaat voor je klanten en wel profiteert van alle voordelen van HTTPS.

HTTPS maakt veilige uitwisseling van gegevens mogelijk op je website, zodat kwaadwillenden deze gegevens niet kunnen onderscheppen. Google wil website-eigenaren aansporen om hun websites te beveiligen en gaat daarom deze melding tonen. Als je website nog geen HTTPS heeft, kan het gevolg zijn dat bezoekers bij het zien van de melding je website verlaten, omdat ze zich niet veilig voelen om gegevens achter te laten.

Weten hoe je met Plate in minder tijd en met minder zorgen websites maakt voor je klanten? Vraag een demo aan!

1 x per maand tips voor de ontwikkeling van je websites met Plate ontvangen?

Johannes Baas Gastheer

Weten wat Plate voor jou kan betekenen?

Blijf op de hoogte van nieuwe updates en features via onze nieuwsbrief