Waarom kiezen partners voor Plate?

Het is gaaf om te zien dat website ontwikkelaars elke dag mooie projecten opleveren voor hun klanten en daarvoor Plate gebruiken. De meeste partners zien dat traditionele CMS'en te rigide en minder gebruiksvriendelijk zijn geworden, terwijl aan de andere kant een websitebuilder niet volstaat om een mooie, klantspecifieke website te maken.

Door het jaar heen hebben wij heel wat lessen geleerd over hoe partners Plate gebruiken en waarom ze er voor kiezen om dat met onze software te doen en niet met de bestaande systemen die we allemaal kennen. We zetten de lessen voor je op een rijtje:

1. Klanten stellen steeds meer eisen aan een website

Vroeger, ja vroeger was alles beter. Anno 2018 ben je als websitebouwer druk met allerlei ontwikkelingen waar je klanten een paar jaar geleden nog geen benul van hadden. Inmiddels weet iedereen dat ‘hoge ranking in Google’ belangrijk is, HTTPS de standaard wordt, responsive design al achterhaald is en een website snel moet zijn. Komt nog bij dat je klanten hun website zelfstandig willen beheren, zonder daarvoor technische kennis nodig te hebben, en ze op hun hoede zijn voor hacks.

Denk eens hard na? Kosten de bovenstaande zaken je steeds meer tijd? Wellicht is het dan tijd om eens een ander CMS te overwegen, een CMS waarin de meeste uitdagingen en eisen van je klanten al zijn afgevangen, zodat jij weer lekker ouderwets websites kan maken.

2. Geen gezeik over sitespeed, HTTPS, updates, uitleg en bugs

Omdat het maken van websites steeds complexer wordt en je van steeds meer zaken kennis moet hebben, kun je elke maand zo maar een paar uur bezig zijn met gedoe rondom HTTPS-certificaten, plugins die niet meer werken, uitleg van het CMS, het repareren van bugs en problemen met hosting. Met Plate verdwijnen je zorgen als sneeuw voor de zon. Je krijgt een eigen whitelabel waarbinnen je zelfstandig thema’s maakt en omzet naar functionele websites, die door je klanten eenvoudig te beheren zijn. Je werkt vanuit een applicatie en kunt veel sneller schakelen en kostbare tijd besparen.

3. Gratis training met broodje kroket

Heb je een briljant idee en bijbehorend plan hoe jij als partner websites gaat verkopen op Plate? Of heb je wellicht al klanten voor Plate? Wij geven je graag kosteloos een 1- of 2-daagse training op ons kantoor in Ede.

Wij zorgen voor een bureau, internet, koffie en een broodje kroket tussen de middag. Het enige wat jij mee hoeft te nemen is je laptop, eventuele input (PSD, HTML e.a.) om de website te ontwikkelen en een lekker portie energie. Wij maken je wegwijs in Plate, waarna je zelfstandig custom websites op Plate maakt zonder dat je hoeft te programmeren. Plate Smakelijk!

4. Kennis van HTML/CSS is voldoende

Verkoop je nu doorgaans hetzelfde Wordpress-thema omdat je je hier nou eenmaal comfortabel bij voelt en heb je eigenlijk nog nooit een custom website gemaakt, omdat je als vrij snel moet programmeren binnen Wordpress? Dan is Plate de perfecte tool voor jou! Zonder te hoeven programmeren, bouw je zelfstandig custom websites met een uniek contentmodel wat je zo in elkaar klikt. Je kunt Plate een Low-Code CMS noemen.

Op dit moment werken we aan de API zodat je binnen afzienbare tijd ook uitgebreidere websites en koppelingen maakt. Uiteraard mét het gebruiksgemak, snelheid en het ontzorgen door Plate.

5. Plate heeft een gezicht en is benaderbaar

Er zijn best heel wat website ontwikkelaars en designers, die minder technische skills hebben dan noodzakelijk is om zelfstandig websites te maken en te onderhouden. Met een Themeforest-template komen ze nog wel uit de voeten, maar zodra er allerhande plugins nodig zijn, wordt het uitdagender om alles goed werkend te krijgen en te houden. Helemaal als je hiervoor moet gaan programmeren.

Het voordeel van Plate is dat je ons altijd kunt bellen en mailen. Snap je het even niet? Dan kun je terecht in onze Plate Partner Slack, waar wij of één van onze partners vaak binnen een paar minuut reageren op je vraag met een pasklaar antwoord of een link naar een artikel met uitleg.

Aan de slag!

En nu? Ben je een ontwikkelaar die meer wil weten over Plate? Neem dan contact met mij op via Whatsapp, mail of het formulier op onze supportpagina. Uiteraard kun je ook alvast beginnen met de demo, dan krijg je vanzelf een follow-up mail van ons!

1 x per maand tips voor de ontwikkeling van je websites met Plate ontvangen?

Pieter Versloot Gastheer

Weten wat Plate voor jou kan betekenen?

Blijf op de hoogte van nieuwe updates en features via onze nieuwsbrief