Mandelo en VersGemerkt vallen in de prijzen

16-01-2020, Veenendaal

Mandelo en VersGemerkt vallen in de prijzen

Tijdens jaarlijkse nieuwjaarsmeeting van Plate op 16 januari hebben twee partners een 'Zilveren Plate' gekregen vanwege hun presentaties in het afgelopen jaar.

Plate partner Mandelo

Sinds 2017 is Mandelo een partner van Plate en bouwt een team van 4 ontwikkelaars websites op Plate. Naast custom websites worden er ook sites op basis van templates ontwikkeld door Mandelo. In 2019 heeft Mandelo 50 nieuwe klanten op Plate aangesloten. Om dit heugelijke feit te onderstrepen, kreeg Theo van de Kamp, eigenaar van Mandelo, zijn eerste 'Zilveren Plate' uitgereikt.

Plate partner VersGemerkt

David Hakkert van VersGemerkt is sinds 2016 verbonden als Plate partner. In eerste instantie voor het ontwerpen van custom websites voor klanten van Plate, maar sinds 2019 heeft hij zijn business model volledig rond Plate gebouwd met de ontwikkeling van ProjectFresh, een template bomvol functionaliteit binnen de multisite infrastructuur van Plate.

De teller van ProjectFresh staat inmiddels op 50 verkochte templates, die door VersGemerkt, maar ook door andere partners zijn verkocht. Om David in het verdiende zonnetje te zetten hebben we hem ook een 'Zilveren Plate' gegeven om hem te feliciteren met de 50 verkochte templates.

Poster video

Roadmap ontwikkelingen

Een groot deel van de meetup stond in het teken van een super interessante kennissessie over PWA (Progressive Web App), een terugblik op 2019, de roadmap van 2020 en niet te vergeten de borrel in het Plate Cafe. Hieronder vind je de presentatie over PWA en de roadmap.