Websites maken in de helft van je tijd

Bij Plate werken wij sinds 2014 hard aan een low-code websiteplatform wat ervoor zorgt dat jij in 50% van je tijd custom websites kunt ontwikkelen en beheren. We zijn ontevreden over de manier waarop bestaande Content Management Systemen omgaan met eindgebruikers en willen dat de drempels voor jou als websiteontwikkelaar en je klant zo laag mogelijk zijn. Daarom kun jij met Plate custom websites maken met complexe content zonder echt te hoeven programmeren. En: jouw klant beheert zijn website met het gemak van een websitebuilder.

Zoals een bord de solide basis is voor elk gerecht, is Plate de basis voor efficiënte en mooie websites. De naam Plate is niet voor niets geboren in een restaurant.👨‍🍳

Groei met ons mee!

Wij hebben de ambitie om de komende jaren hard te groeien als platform. Ben jij websiteontwikkelaar en wil je naar hartenlust custom websites maken zonder dat je je druk hoeft te maken over hosting, updates en onderhoud? Of heb je een uitgeverij, hostingbedrijf of vertegenwoordig je een brancheorganisatie en zie je kansen om Plate onder eigen label aan je klanten of leden aan te bieden?

  • Ontwikkeling branding Plate

    In Irish Pub Finnegan's in Apeldoorn bedenken we de naam 'Plate'. Zoals een bord een betrouwbare basis is onder elk gerecht is Plate de solide basis voor websites.

Met dit team zit je gebakken

Pieter Versloot

Gastheer

0653136435
pieter@getplate.com

Johannes Baas

Gastheer

0646712365
johannes@getplate.com

Kobus Post

Chef de Code

0643545441
kobus@getplate.com

David Kortleven

Sous-Chef de Code

0640716538
david@getplate.com

Wij laten ons adviseren door...

Rudy Doornewaard

Partner Development Manager Data & AI at Microsoft


Rene van Erp

Eigenaar Elevate Consultancy


Nico van Dijck

Eigenaar Van Dijck Consultancy BV


Nando Eskes

Managing director Eskes Media B.V.


Dit houdt ons bezig!

Weten wat Plate voor jou kan betekenen?

Blijf op de hoogte van nieuwe updates en features via onze nieuwsbrief