Websites maken in de helft van je tijd

Bij Plate werken wij sinds 2014 aan een low-code websiteplatform wat ervoor zorgt dat jij in 50% van je tijd custom websites kunt ontwikkelen en beheren. We zijn ontevreden over de manier waarop bestaande Content Management Systemen omgaan met eindgebruikers en willen dat de drempels voor jou als websiteontwikkelaar en je klant zo laag mogelijk zijn. Daarom kun jij met Plate custom websites maken met complexe content zonder echt te hoeven programmeren. En: je klant beheert zijn website met het gemak van een websitebuilder.

Zoals een bord de solide basis is voor elk gerecht, is Plate de basis voor efficiënte en mooie websites. De naam Plate is niet voor niets geboren in een restaurant.👨‍🍳

Groei met ons mee!

Wij hebben de ambitie om de komende jaren hard te groeien als het snelste websiteplatform van Nederland. Ben jij websiteontwikkelaar en wil je naar hartenlust custom websites maken zonder dat je je druk hoeft te maken over hosting, updates en onderhoud? Of heb je een reclame- of contentbureau, of vertegenwoordig je een brancheorganisatie en zie je kansen om Plate onder eigen label aan je klanten of leden aan te bieden?

Met dit team zit je gebakken

Kobus

Chef de Code


kobus@getplate.com

David

Sous-Chef de Code


david@getplate.com

Harmen

Junior Sous-Chef de Code

0636419418
harmen@getplate.com

Henri

Stagiair de Code


henri@getplate.com

Wij laten ons adviseren door...

Rudy Doornewaard

Partner Development Manager Data & AI at Microsoft


Rene van Erp

Eigenaar Elevate Consultancy


Nico van Dijck

Eigenaar Van Dijck Consultancy BV


Dit houdt ons bezig!

Weten wat Plate voor jou kan betekenen?

Blijf op de hoogte van nieuwe updates en features via onze nieuwsbrief