Als scholengroep wilt u graag dat de websites van uw scholen bijdetijds zijn. Onderwijs en innovatie gaan namelijk hand in hand. Een actuele uitstraling draagt bij aan een positief imago van uw school, zowel voor leerlingen als ouders. Echter, als u alle websites afzonderlijk moet onderhouden, loopt dit financieel en operationeel snel uit de hand. Daarom is het Multisite Platform van Plate een uitkomst voor uw scholengroep.

Hoe werkt het?

Krachtige functies voor scholen die willen innoveren

 • Eenvoudig CMS

  Het onderhouden van de website van uw school is nog nooit zo eenvoudig geweest. Als beheerder ziet u meteen wat u wijzigt en u bent de helft minder tijd kwijt met het plaatsen van nieuwe content.

 • Uniek ontwerp

  Onze designers maken een ontwerp dat helemaal bij uw scholengroep past. Optimaal voor smartphones en andere apparaten. Heeft u al een ontwerp? Geen probleem, dat zetten we moeiteloos om naar Plate.

 • Whitelabel omgeving

  Alle websites van uw scholengroep in een handig overzicht. Maak zelfstandig nieuwe websites aan en beheer bestaande websites op een centrale plek.

 • Gebruikersbeheer

  Geef scholen individuele rechten voor het beheer van hun website.

 • Thema synchronisatie

  Updates en innovaties worden centraal doorgevoerd voor alle websites van uw scholengroep dankzij thema synchronisatie. Geen onnodige kosten voor onderhoud en altijd up-to-date.

Bekijk een uitgebreide demonstratie van onze beheeroplossing voor scholenwebsites

"Dankzij Plate heeft NUOVO Scholengroep op meerdere vlakken efficiency-slagen gemaakt. Door de hosting, beheer, uitstraling en modules centraal te beheren, zijn de jaarlijkse kosten voor de websites binnen NUOVO Scholengroep gehalveerd."

Wat zijn de voordelen voor uw scholengroep?

Realiseer tot wel 50% kostenbesparing

Bespaar tot wel 50% op de jaarlijkse kosten voor het onderhoud van de websites van uw scholengroep.


In 1 minuut een nieuwe website online

Binnen uw whitelabel lanceert u binnen 1 minuut een website voor een school.


Geen extra handwerk door slim om te gaan met content kopiëren

Met onze slimme software kan content gedeeld worden over de scholenwebsites, waardoor kostbare tijd bespaard wordt.


Veiligheid en updates gegarandeerd

Hosting, onderhoud, veiligheid en updates nemen wij voor onze rekening. Wij zorgen dat innovaties centraal worden doorgevoerd, zodat alle websites profiteren van nieuwe ontwikkelingen. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos onderwijs kunt geven.


Koppel uw scholen met bestaande applicaties

Wilt u uw scholenwebsites koppelen met Magister of andere applicaties? Met onze API maken wij de integraties waar uw scholengroep blij van wordt.


Heeft u vragen? Wij gaan graag met u in gesprek!

Pieter

085-4861028

Johannes

085-4861028

Plan een demo op locatie

We komen graag bij u langs voor een demonstratie