VersGemerkt lanceert concept voor starters met Plate Multisite

Je eigen merk starten kost al genoeg tijd en geld. En dan ook nog een dure website laten bouwen… Dat kan anders, dacht VersGemerkt. Het creatieve designbureau uit Voorthuizen ontwikkelde een thema met Plate met een aantrekkelijk prijskaartje voor startende bedrijven: een verse website.

Project Fresh

Op basis van Project Fresh, zoals VersGemerkt zijn thema noemt, staat er in binnen een paar minuten een complete website klaar om ingevuld te worden op een testdomein. VersGemerkt heeft het thema zo in Plate gebouwd, dat kleuren, lettertypes en andere onderdelen op de website aangepast kunnen worden naar de wensen van de klant zonder daarvoor een regel code te hoeven schrijven. De instellingen zijn zo uitgebreid, dat je op basis van hetzelfde thema websites kunt maken, die niet op elkaar lijken.

Template engine

VersGemerkt maakt met Project Fresh optimaal gebruik van de snelle template engine en het CMS binnen het Plate-platform. Inmiddels zijn er al tientallen websites op basis van Project Fresh ontwikkeld. Regelmatig worden er nieuwe updates aan het thema doorgevoerd, waar alle websites van profiteren dankzij de slimme thema synchronisatie tool van Plate.