Multisite voor Hoveniersbedrijf van Triest uit Epe

Hoveniersbedrijf van Triest uit Epe wilde zijn bestaande websites vernieuwen en een extra website lanceren voor een nieuw bedrijfsonderdeel. Plate ontwikkelde samen met designpartner Mandelo een sterke multisite oplossing voor Van Triest, waarmee ze 4 websites in korte tijd konden lanceren.

Lagere ontwikkelkosten

Met de schaalbare multisite infrastructuur van Plate is het mogelijk om binnen seconden een website op te zetten op basis van een bestaand thema. Waar Van Triest voorheen elke website apart moest ontwikkelen, kan het nu binnen een dag een nieuwe website lanceren zonder extra ontwikkelkosten.

Vrijheid binnen Plate Multisite

Ondanks dat de websites zijn afgeleid van hetzelfde bronthema is het binnen Plate Multisite mogelijk om af te wijken van de bron en eigen functionaliteit aan de website toe te voegen. Zo blijft de klant wel de vrijheid houden om specifieke content toe te voegen voor zijn aparte bedrijfsonderdelen. Voor Hoveniersbedrijf van Triest hebben wij dat als volgt aangepakt.

Het thema van Groen Uitzendburo is het basisthema dat Plate samen met Mandelo ontwikkelde. Het thema heeft een content type ‘Vacatures’ met bijbehorende overzichtspagina. In de afgeleide website voor van Van Triest BV is het content type ‘Vacatures’ vervangen voor ‘Projecten’. Bekijk de overzichtspagina voor de projecten van Van Triest. In het thema van Groencentrum Epe zien we het content type ‘Vacatures’ terug als ‘Cursussen’ met een alternatieve overzichtspagina

Wil je weten hoe je Plate Multisite kunt inzetten voor je bedrijf of organisatie? Neem contact met ons op!