Marketing voor Schoonheidssalons ontwikkelt Beautysite met Plate Multisite

Marketing voor Schoonheidssalons is een zelfstandige brancheoplossing voor meer dan 600 leden binnen de markt voor schoonheidssalons. Voor het verkopen van websites heeft Marketing voor Schoonheidssalons een eigen concept ontwikkeld: Beautysite. Met Plate als solide basis onder deze websites bieden ze leden een aantal gave thema's om uit te kiezen. Aan de keuze voor Plate ging een langdurige selectie vooraf. Uiteindelijk gaven de volgende kernwaarden de doorslag voor Marketing voor Schoonheidssalons om voor Plate te kiezen.

1. Snelheid

Binnen hun eigen whitelabel heeft Marketing voor Schoonheidssalons keuze uit drie verschillende websitethema's. Vanuit het dashboard maakt Marketing voor Schoonheidssalons letterlijk binnen 20 seconden een nieuwe website aan gebaseerd op één van deze templates. Als de website klaar staat op een testdomein kan deze snel worden aangepast naar de wensen van de klant. Het veranderen van de teksten en foto’s is makkelijk en er zijn speciale elementen gemaakt voor bijvoorbeeld behandelingen, producten, openingstijden en referenties. Ook is de huisstijl snel aan te passen door simpelweg de kleurcodes (#hex) van de klant en het gewenste lettertype in de site instellingen aan te passen. Op deze manier is het mogelijk om een nieuwe website te maken, vullen, optimaliseren en klantspecifiek te maken in minder dan een half uur.

2. Geen technische kennis nodig

Voor het maken van websites is geen technische kennis vereist. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten voor de ontwikkeling. Eenmalig zijn drie verschillende HTML/CSS bestanden omgezet naar Plate en vanaf dat moment kan Marketing voor Schoonheidssalons zelfstandig en zonder technische kennis van deze templates websites maken, vullen en beheren. Ook kunnen de klanten van Marketing voor Schoonheidssalons zelf de website beheren, wat het concept schaalbaar en beheersbaar maakt en leden lage kosten hebben voor hun website. Bekijk de features van Plate.

3. Onderhoud op template niveau

Met Plate is het niet langer nodig om op websiteniveau sites technisch te onderhouden. Dit kan sneller en eenvoudiger op templateniveau. Hierdoor hoeft Marketing voor Schoonheidssalons maar 3 templates te onderhouden en Plate zorgt ervoor dat de updates van de templates naar site-niveau worden gesynchroniseerd. Daarnaast hoeft Marketing voor Schoonheidssalons niet wakker te liggen om technische problemen en verbeteringen door te voeren aan zowel het CMS als de Whitelabelsoftware. Hier zorgt Plate voor, zodat de leden van Marketing voor Schoonheidssalons continue verbeteringen ervaren en een systeem hebben dat met ze meegroeit in plaats van een eenmalige investering.

Wil jij ook websites aanbieden binnen jouw branche of aan de leden van jouw organisatie? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.